محل تبلیغات شما
سلام دوستان .

شاید این خبر تعجب خیلی از دوستان را در پی داشته باشد همانطور که تعجب اینجانب را در پی داشته .

اما درست است است اشتباه نخواندید آل خلیفه به نشست جنبش عدم تعهد در تهران دعوت شد یا خواهد شد؟

وزیر خارجه کشورمان در حالی در اجلاس سران جنبش عدم تعهد در شرم‌الشیخ حضور یافته که قرار است،

جمهوری اسلامی ایران، اوایل شهریور‌ماه امسال، میزبان شانزدهمین دوره این اجلاس باشد که گفته می‌شود، ‌بزرگ‌ترین همایش بین‌المللی طول تاریخ ایران است. قرار است در نشست شرم‌الشیخ، سند ۷۰۰ بندی اجلاس سران در تهران که مقرر شده هفته اول شهریور‌ماه برگزار شود به تصویب برسد.
جنبش عدم تعهد قریب به ۱۲۰ عضو دائم و ۱۶ عضو ناظر دارد و نشست تهران که قرار است هفته اول شهریور‌ماه برگزار شود، پس از انقلاب بزرگ‌ترین نشست بین‌المللی در تهران محسوب می‌شود. جلسات و نشست‌های پی در پی میان دستگاه‌های مختلف ذی‌ربط جمهوری اسلامی ایران از جمله معاونت امور بین‌الملل ریاست‌جمهوری و وزارت امور خارجه برای برنامه‌ریزی و انجام هماهنگی‌های لازم برای میزبانی این اجلاس بزرگ و مهم در جریان است تا زمینه برگزاری هرچه بهتر این اجلاس بین‌المللی به میزبانی ایران فراهم شود. بزرگ‌ترین اجلاس بین‌المللی در سطح سران که تاکنون به میزبانی ایران برگزار شده است، مربوط به اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی (OIC) است که در سال ۱۳۷۶ در تهران برگزار شد.
سازمان همکاری‌های اسلامی از ۵۶ عضو اصلی و جنبش عدم تعهد از ۱۲۰ عضو اصلی و ۱۶ عضو ناظر تشکیل شده است.
اجلاس وزیران امور خارجه کشورهای عضو جنبش عدم تعهد نیز در روزهای ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت‌ماه جاری به میزبانی مصر در منطقه شرم‌الشیخ» برگزار می‌شود و در این اجلاس مقدمات مربوط به برگزاری اجلاس سران در تهران صورت خواهد گرفت.
پانزدهمین اجلاس سران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در سال ۲۰۰۹ به میزبانی مصر در شرم الشیخ برگزار شد و هم‌اکنون مصر ریاست دوره شانزدهم آن را برعهده دارد. با برگزاری شانزدهمین اجلاس سران نم» در ایران، جمهوری اسلامی ایران برای یک دوره سه ساله ریاست این نهاد بین‌المللی را که با ۱۲۰ کشور عضو، بزرگ‌ترین نهاد بین‌المللی بعد از سازمان ملل محسوب می‌شود، برعهده خواهد گرفت. وضعیت ناکارآمد و غیر‌منطقی شورای امنیت سازمان ملل باعث شده است تا ملت‏های آزادی خواه جهان، حاضر به پذیرش بی‌چون و چرای تصمیمات این نهاد بین‌المللی تحت نفوذ قدرت‌های استکباری نباشند و همین امر موجب شده است که ملت‌ها و کشورها نسبت به نشست‌های جنبش عدم تعهد موسوم به نم» و تصمیم‌ها و قطعنامه‌هایی که در آن اتخاذ و صادر می‌شود، توجه فراوان داشته باشند.



با این وضعیت دعوت از مزدوران و خونخوارانی چون آل خلیفه و حاکم بحرین دور از ذهن نخواهد   بود.
هر چند مخالفت هایی در این زمینه مخصوصا در فضای سایبر و نیز برخی از نمایندگان مجلس صورت گرفته و امیدواریم مسئولین برای این موضوع چاره ای بیاندیشند تا خون شیعیان مظلوم بحرین وعربستان پایمال نشود و آنها حداقل یک دوست را در کنار خود ببینند . دلیل اصلی این مخالفت ها  برای حضور مزدوران بحرین و عربستان این است که دعوت از آنها در واقع مهر تاییدی
بر اقدامات وجنایات آنها و نیز به رسمیت شناختن آنهاست  .



جنبش عدم تعهد چیست .؟


         جنبش عدم تعهد به عنوان یك تشكل مهم بین‌المللی، یكی از مجموعه‌های تاثیرگذار بر روند تحولات جهان است. این جنبش از همان ابتدای تشكیل به مثابه نشانه‌ای از پایان دوران استعمار، ‌اعلام مخالفت با پذیرش سلطه قدرت‌های بزرگ و تریبونی آزاد برای اعلام نظرات و مواضع كشورهای جهان سوم و در حال توسعه بود و عضویت در آن به منزله دستیابی به استقلال ی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به شمار می‌آمد.
زمینه‌های مهم تاریخی در روند تكوین جنبش عدم تعهد را می‌توان گردهمایی‌های منطقه‌ای در آسیا و آفریقا بین سال‌های 1947 تا 1955 دانست كه با هدف همكاری و یافتن راه‌های عملی برای حل مشكلات مبتلابه كشورهای تازه استقلال یافته برگزار می‌شد.
نمایندگان كشورهای آسیایی، آفریقایی و آمریكای لاتین برای نخستین بار در سان ‌فرانسیسكو ملاقات كردند و این دیدار مقدمه تشكیل یك رشته جلسات در اوایل دهه 50 میلادی را فراهم كرد.


تاریخچه "نم" یا جنبش عدم تعهد(nam)

بعد از جنگ جهانی دوم و به دنبال ایجاد جهان دو قطبی و شکل‌گیری جنگ سرد، دو قرارداد یا پیمان بین‌المللی در جهان شکل گرفت: اول، پیمان آتلانتیک شمالی ناتو که مربوط به کشورهای غربی و متمایل به غرب بود و دوم، کشورهای عضو پیمان ورشو که شوروی سابق و کشورهای بلوک شرقی را شامل می‏شد.
در این دوران برخی از کشورها تمایلی برای پیوستن به هیچکدام از این دو بلوک و پیمان را نداشتند و با هدف وحدت و همگرایی میان کشورهایی که نه در اردوگاه کمونیسم و نه جزو کشورهای بلوک غربی بودند، تصمیم گرفتند جریان یا جنبشی را شکل دهند که هیچ وابستگی و تعهدی به دو بلوک شرق و غرب نداشته باشد.
نخستین تلاش برای ایجاد همگرایی میان کشورهایی که بعدها به غیرمتعهدها معروف شدند، در سال ۱۹۵۵ در کنفرانس باندونگ انجام شد. جواهر لعل نهرو، جمال عبدالناصر و احمد سوکارنو روسای وقت کشورهای هند، مصر و اندونزی در این اجلاس ایده تشکیل چنین سازمانی را مطرح کردند.


در سال ۱۹۶۱ با حمایت فیدل کاسترو رهبر و رئیس‌جمهوری وقت کوبا و مارشال تیتو رهبر سوسیالیست یوگسلاوی سابق در کنفرانسی که در کشور یوگسلاوی سابق برگزار شد، این سازمان موجودیت خود را اعلام کرد.
هم‌اکنون حدود ۱۵۰ کشور جهان از جمله ایران که بیش از دو سوم اعضای سازمان ملل متحد را تشکیل می‌دهند، عضو جنبش عدم تعهد هستند. سران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد هر سه سال یکبار در اجلاسی با همین نام گرد هم می‌آیند.
نم» بزرگ‌ترین سازمان بین‌المللی پس از سازمان ملل
جنبش عدم تعهد بعد از سازمان ملل، بزرگ‌ترین سازمان بین‌المللی محسوب می‌شود و تا کنون ۱۵ بار اجلاس این جنبش در سطح سران کشورهای عضو به فاصله زمانی هر سه سال یک بار برگزار شده است. مصر به عنوان میزبان پانزدهمین اجلاس سران نم در سال ۲۰۰۹، هم‌اکنون ریاست دوره‌ای این جنبش را برعهده دارد.
جمهوری اسلامی ایران نیز شهریور‌ماه سال ۱۳۹۱ (۲۰۱۲ میلادی) میزبان شانزدهمین اجلاس سران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد خواهد بود.


تصمیمات و بیانیه‌ها و تلاش‌های این نشست‌ها شاید برای کشورها اام‌آور نباشد اما به علت حضور سران ۱۳۶ کشور جهان تصمیمات و نتایج این اجلاس‌ همواره اثرات مهمی بر سایر ساختارهای بین‌المللی دارد. وضعیت ناکارآمد و غیر‌منطقی شورای امنیت سازمان ملل باعث شده است تا ملت‏های آزادی خواه جهان حاضر به پذیرش بی‌چون و چرای تصمیمات این نهاد بین‌المللی نباشند و همین امر موجب شده است که ملت‌ها و کشورها نسبت به نشست‌های نم و تصمیم‌ها و قطعنامه‌هایی که در آن اتخاذ و صادر می‌شود، توجه فراوان داشته باشند.
لذا نشست‏ها و اجلاس کشورهای عضو جنبش غیر متعهد با تأکید بر کثرت آرا و نظرات همه جهانیان اعم از مسلمان، بودایی، مسیحی، یهودی، آسیایی، اروپایی و آمریکایی بیش از پیش اهمیت پیدا می‏کند. از آنجا که قدرت‌های استکباری تلاش دارند با بحرانی جلوه دادن ایران و اعمال تحریم‌ها، جمهوری اسلامی ایران را منزوی جلوه دهند و با ارائه یک چهره عقب‌مانده و ناکار‌آمد از کشورمان مانع از حضور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی و بازرگانی خارجی در ایران شوند، از این رو حضور سران ۱۳۶ کشور جهان در اجلاس بزرگ شهریور ۹۱ در ایران عملا بی‌اثر بودن تحریم‌ها را به نمایش خواهد گذاشت.



کد های شناسایی باتری شارژی

زهـــــــرایی باش!

حقوق مردم و ولی فقیه قسمت دوم

جنبش ,اجلاس ,عدم ,تعهد ,عضو ,سران ,عدم تعهد ,جنبش عدم ,کشورهای عضو ,اجلاس سران ,شده است ,جمهوری اسلامی ایران ,فراوان داشته باشند ,بزرگ‌ترین سازمان بین‌المللی ,توجه فراوان داشته

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تابش Thomas's receptions سفیران سلسله الذهب نیشابور rawimume درمان چاقی و لاغری cipatkodarm pink star بروز مگ bernotiter Shirley's notes